Tidenes mest effektive tannbørste

Oral-B GENIUS:
Usikker på om du har pusset tennene grundig nok? Den nye Oral-B GENIUS oppdager områdene som ikke er rengjort, for så å gi direkte beskjed om dette. Dermed er tannbørsten den mest avanserte og intelligente på markedet.

Primo 2016 presenterte Oral-B sin siste innovasjon på Mobile World Congress i Barcelona – en elektrisk tannbørste som setter en ny standard for munnhelse. Tannbørsten er utviklet av designere hos BraunTM i samarbeid med tannleger, og har en banebrytende posisjonsteknologi kombinert med bevegelsessensorer i børstehodet. Ved hjelp av den nye teknologien, oppdager Oral-B GENIUS tannpartiene som ikke er blitt rengjort, og gir deretter direkte tilbakemeldinger om dette via Oral-Bs app. Appen varsler også om man pusser for hardt, samtidig som den passer på at man pusser lenge nok.

– Oral-B GENIUS er det største teknologiske fremskrittet siden introduksjonen av den elektriske tannbørsten for første gang sier Oral-B selv.

Studier viser at opp til 80 prosent ikke pusser lenge nok på minst ett område i munnen, og 60 prosent pusser jekslene enten for lite eller ikke i det hele tatt1. Oral-B GENIUS sørger for at den daglige tannpussen blir mer effektiv, samtidig som den passer godt inn i vår digitale hverdag.

Tannbørsten som ser alt
Oral-B GENIUS og den tilhørende appen tar digital veiledning til neste nivå ved å gjøre oss oppmerksomme på hva som egentlig skjer hver gang vi pusser tenner, og gir tips i sanntid for å forbedre teknikken. Nå kan brukeren fortsette det som ble påbegynt hos tannlegen, og få en profesjonelt veiledet pusserutine.

– Mange pasienter pusser ikke riktig, selvom de tror at de gjør det. Det er hovedsakelig på tre hovedområder de gjør feil: de pusser for hardt, ikke lenge nok og i blant overser de visse områder i munnen. Det nye tannbørstingssystemet fra Oral-B veileder brukeren til å pusse grundigere, noe som sikrer bedre munnhygiene, sier Dr. William Minston, tannlege og vitenskapelig leder hos Oral-B.

Oral-B GENIUS er en mer effektiv tannbørste sammenlignet med Oral-B Smart-serien. Den veier også mindre, og har lengre batterilevetid – det kan gå minst to uker mellom ladeøktene. Tannbørsten vil være tilgjengelig i sølv, svart og hvit i utvalgte butikker fra og med juli 2016.

Oral-B_GENIUSFactSheet

,